Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi Sic învinge în deplasare pe CSM Târgoviște

Paul Olar

Paul Olar
18.10.2015

ACS Sepsi SIC a avut câștig de cauză în derby-ul cu CSM Târgoviște. Gruparea din județul Covasna s-a impus cu scorul de 66-55, încleștarea disputându-se la Sala Sporturilor din Târgoviște.

Gazdele încep cu Donica Cosby, Selena Kirberg, Tricia Principe, Earnesia Williams și Tabytha Wampler, pe când Zoran Mikes le trimite în teren pe Annemarie Părău, Janeesha Jeffery, Tyaunna Marshall, Kimberly Pierre Louis, respectiv Shante Evans.

Minutele de debut ale confruntării au fost echilibrate, Sepsi izbutind să se desprindă abia pe finalul sfertului. Practic, Annemarie Părău și Matea Tavic au contribuit cu coșuri de la mare distanță și au conferit un avantaj de șapte lungimi, 22-15. CSM a părut mai montată în actul secund și a răspuns cu un parțial de 7-0 ce a egalat situația la 24. Până la pauză bariera echilibrului nu a putut fi spartă, astfel că tabela indica 37-34 de partea gazdelor.

La fel ca în prima parte, niciuna dintre combatante nu a putut să se desprindă decisiv. Totuși, pe parcurs, Sepsi a oferit un baschet eficient, ce a găsit-o adesea la finalizare pe Matea Tavic. De asemenea, Shante Evans a pus probleme defensivei dâmbovițene, care nu a putut să răspundă în ofensivă. Prin urmare, Sepsi bifează a patra victorie consecutivă, în timp ce Târgoviște se află la al doilea insucces la rând.

Matea Tavic a reușit 16 puncte, 3 recuperări și tot atâtea pase decisive. Shante Evans a contabilizat 13 puncte și 9 recuperări, iar Annemarie Părău a strâns 12 puncte, 3 recuperări și 3 intercepții.

De partea cealaltă, Tabytha Wampler a totalizat 16 puncte și 4 recuperări. Donica Cosby a avut 11 puncte, 6 recuperări și 2 assist-uri.

*Foto: Szigyarto Szabolcs/Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!