Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC joacă acasă cu SCM Timișoara între meciurile cu Olympiacos

Andreea Vlase

Andreea Vlase
16.12.2017

Campioana României se află între cele două meciuri ale dublei cu Olympiacos din primul tur al play-off-ului EuroCup. Alb-verzile au câștigat prima manșă cu 59-55 și joacă returul joia viitoare. Până atunci ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe întâlnește pe CS SCM Timișoara în primul meci din retur, duminică seară.

Va fi a doua partidă între cele două echipe. Prima a fost la începutul lunii octombrie, în debutul campionatului. Atunci ACS Sepsi s-a impus cu 82-64, dar le-a pierdut pe Godri-Părău, Webb și Dzankic, iar absențele s-au simțit în debutul din grupele EuroCup. La acel meci din tur a ieșit accidentată și Filip, de la gazde. Sepsi a făcut diferența din spațiul de trei secunde cu 38 de puncte, față de 14.

ACS Sepsi SIC are un parcurs perfect în actuala ediție de campionat și a terminat turul cu maximum de puncte, 16, după 8 victorii. Timișorencele sunt pe locul 7 cu 11 puncte (3 victorii și 5 înfrângeri). Alb-verzile au 4 victorii din 4 acasă în Liga Națională, în timp ce alb-violetele au un succes din 3 partide jucate în deplasare.

Formația lui Zoran Mikes are cel mai bun atac și cea mai bună apărare în campionat. 82,1 puncte/meci a înscris echipa din Covasna, cu 64 puncte primite/meci. SCM Timișoara are o medie de 72,4 puncte înscrise și 72,8 puncte încasate/partidă. ACS Sepsi SIC are 54,4% reușite la șuturile de două puncte, față de 42,9%. Alb-violetele stau puțin mai bine la aruncările de la distanță (34,8% față de 31,5%), dar și la libere (71,2% față de 58,6%). Sepsi are cu 3 intercepții în plus pe meci și cu 4,4 assist-uri mai mult.

Al doilea duel dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CS SCM Timișoara va avea loc duminică de la ora 18:30 la Sepsi Arena. Vor arbitra Amalia Marchiș, Ionuț Moraru și Alexandru Stamate, supervizați de Mihai Caraion.

*foto: facebook SCM Timișoara – baschet feminin

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Bravo fetelor! Ati fost minunate in partida cu Olympiakos.Faceti performante peste performante!! SUCCES in partida cu timisorence !! Nu va lasati ca sinteti cele mai bune !!!

    cu 6 ani în urmă (17.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!