Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC pierde primul amical al toamnei

ACS Sepsi SIC pierde primul amical al toamnei

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și-a început în această seară seria meciurilor de pregătire, cu un joc pe propriul teren cu o altă formație de EuroCup, PEAC Pecs. Scorul a fost 48-56, cu diferența făcându-se în ultimul sfert. Andra Mandache a fost coșghetera partidei cu 20 de puncte.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe era la primul joc de pregătire în noua formulă, în timp ce PEAC disputase deja trei amicale. Partida a fost echilibrată, iar parțialul primului sfert a fost egal, 16-16. Sfertul secund a fost cel mai sărac în puncte, 6-8, astfel că la pauza mare tabela arăta 22-24. Alb-verzile s-au apropiat la un punct după ce și-au adjudecat a treia perioadă de joc cu 16-15, astfel că înaintea ultimelor zece minute scorul era 38-39. Parțialul ultimului sfert a fost 10-17, iar scorul final, 48-56.

Andra Mandache a fost coșghetera partidei cu 20 de puncte, plus 9 recuperări. Pentru ACS Sepsi SIC au mai înscris: Givens 7 puncte, Topuzovic 6, Godri-Părău 5, Pasic 4, Orban 4 și Vucetic 2 puncte. Maegan Conwright a fost cea mai bună marcatoare a oaspetelor, fosta jucătoare a lui SCM Timișoara marcând 19 puncte, urmată de Hegedus cu 11.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și PEAC Pecs se întâlnesc și sâmbătă într-un nou amical, programat tot de la ora 19:00 la Sepsi Arena.

*foto: Sepsi-SIC facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    SIC
    Ma indoiesc ca aceasta echipa sa castige vreun meci in Euro cup. Chiar si in campionat vor avea probleme. Sa aduci americance asa slabe si sa mai ai si pretentii.....

    cu 4 ani în urmă (14.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!