Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe primeşte vizita campioanei

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
18.04.2014

LNBF

Semifinala 2. Jocul 2

Sala Sporturilor Kati Szabo

Vineri, 18 aprilie, ora 19

0 Fișa meciului 1

Echipă pregătită de Zoran Mikes a părăsit terenul învinsă şi suferindă luni la Arad. În afară de scorul nefavorabil înregistrat pe tabelă la finalul întâlnirii (55-74), cu 3 minute înainte de final s-a accidentat şi una din titularele postului de pivot, Jasmine Watson care a călcat strâmb la aterizare şi s-a prăbuşit pe parchet în lacrimi. În absenţa acesteia greul sub panou va fi dus de tripleta Păşcălău - Mitov - Ivancevic, care vor primi o mână de ajutor din partea versatilei extreme Kalis Loyd. Ca de obicei însă Samantha Prahalis va fi vioara întâi a echipei, pe la jucătoarea din WNBA trecând majoritatea mingilor de care dispune echipa din Sfântu Gheorghe. Mizând şi pe sprijinul publicului vulcanic din sala sporturilor Kati Szabo, alb-verzile vor da totul pentru a câştiga duelul din Vinerea Mare şi a forţa un meci decisiv la Arad.

De partea cealaltă campioana în exerciţiu vrea să încheie repede conturile cu secuiencele pentru a se concentra pe posibila reeditare a finalei de anul trecut împotriva echipei din Târgovişte care a trecut în 2 jocuri de Alba Iulia în cealaltă semifinală. Moralul arădencelor este bun acestea reuşind să-şi revină după sincopa primului sfert din meciul de luni seară şi se desprindă pe final la aproape 20 de puncte. O absenţă există şi în tabăra arădeană, Suzana Milovanovic aflându-se încă în recuperare după accidentarea suferită împotriva Timișoarei dar lipsa acesteia va fi suplinită de Monique Coker, jucătoare sosită la Arad înaintea turneului final al Cupei României.

Partidă care va începe la ora 19 va fi arbitrată de o brigadă compusă din Andrada Csender, Marius Ciulin şi Alexandru Anica, în timp ce comisarul delegat este Tiberiu Rist.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!