Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Acțiune caritabilă pentru campioane la meciul cu Sf. Gheorghe

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.04.2014

Univ. Goldiș ICIM Arad întâlnește pe ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, în meciul 1 al semifinalei Ligii Naționale de baschet feminin. Partida are loc luni, 14 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Arad.

Cu ocazia acestei întâlniri, conducerea campioanei României va organiza o acțiune caritabilă pentru micuții din casele de copii arădene și pentru cei din familii necăjite din județ. Suporterii care vor veni la meci, sunt invitați să aducă cu ei câte o jucărie de pluș pentru a reda un zâmbet copiilor cu probleme. Acestea vor fi aruncate pe parchet la începutul jocului cu formația din județul Covasna.

Semifinala LNBF dintre Arad și Sfântu Gheorghe se va disputa după sistemul “cel mai bun din trei jocuri”, campioana en-titre având avantajul terenului propriu în cazul disputării unui joc decisiv.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!