Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Adriana Niculescu: "Trebuie să dăm mai multe puncte în atac"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.10.2011

Etapa trecută Universitatea CSM Oradea a cedat fără drept de apel pe teren propriu împotriva formaţiei nou promovate Nova Vita Târgu Mureş. Deşi a început sezonul foarte bine cu o victorie în deplasarea de la Cluj-Napoca, într-un meci din Cupa României, formaţia de pe malul Crişului Repede nu a mai putut izbuti nicio victorie în Divizia A feminină de baschet. După 5 etape gruparea bihoreană se clasează pe ultimul loc la egalitate de puncte cu alte două formaţii ce nu au contabilizat nicio victorie, Sepsi Sfântu Gheorghe respectiv Politehnica Naţional Iaşi.

Într-o declaraţie acordată televiziunii locale TVS, Adriana Niculescu afirmă că pentru Oradea urmează două meciuri care trebuie câştigate. De asemenea tehnicianul orădencelor este de părere că echipa sa trebuie să înscrie mai multe puncte în atac pentru a avea sorţi de izbândă.

Ne aşteaptă două meciuri pe care teoretic ar trebui să le câştigăm. Jucăm cu Iaşiul acasă şi cu Olimpia Bucureşti. Sper ca pe lângă faza defensivă să îmbunătăţim şi procentajele aruncărilor din acţiune. Nu o să avem probabil o apărare aşa de agresivă însă sper să reuşim să ne desprindem şi noi de limita de 30-40-50 de puncte. Trebuie să dăm mai multe puncte în atac.

Foto: NewsIn

1 comentariu la aceasta stire:
  • crina :

    bun asa
    si in aparare cate puncte tre sa dati?

    cu 12 ani în urmă (26.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!