Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Adriana Niculescu: "Universitatea nu ne-a spus în nicio clipă că ne retragem din Divizia A"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.09.2011

Miercuri seară la Arena Antonio Alexe din Oradea a avut loc un joc amical între formaţia locală, CSM U Oradea şi BC Sepsi Sfântu Gheorghe. A fost un meci şcoală în care nu s-a ţinut scorul sau evidenţa greşelilor personale, punându-se mai mult accentul pe partea tactică.

Deşi în urmă cu puţin timp situaţia era incertă la gruparea de pe malul Crişului Repede, în ceea ce priveşte înscrierea în noul sezon competiţional, Adriana Niculescu a făcut lumină în acest sens afirmând că nu s-a pus nicio dată problema ca echipa să se retragă din Divizia A. De asemenea antrenorul Oradiei a declarat că deşi formaţia se află în efectiv redus datorită lipsei unui sprijin financiar potent, aceasta va continua pregătirea aşa cum se poate.

Stagiul de pregătire a fost început la Stâna de Vale, la cabana universităţii. Noi ne pregătim deşi se scrie în presă că prezenţa echipei este incertă în Divizia A. Echipa este a universităţii şi nu ne-a întrebat nimeni dacă noi participăm sau nu. Echipa o finanţează, în mare parte, universitatea şi în nicio clipă nu ne-a spus că ne retragem din Divizia A. Jucăm aşa cum putem cu efectivul redus deoarece au plecat jucătoare şi nu avem sponsor. Momentan sportivele au înţeles situaţia şi vin pe indemnizaţia de efort care este 470 de lei pe lună. Chiar dacă CSM-ul se retrage universitatea va continua să ne susţină. În momentul de faţă alimentaţia de efort o primim de la CSM, care ne mai ajută cu ambulanţa la sală, deci ajutorul este substanţial din partea universităţii iar de la CSM am primit un sprijin financiar mai puţin.

Referitor la noutăţile din cadrul lotului la capitolul reveniri o putem menţiona pe Ana Maria Meszaros, iar la plecări pe Mihaela Adi şi Melania Kokovay.

Meszaros a revenit la Oradea. Este o noutate pentru echipă pentru că ea a jucat la Timişoara şi sper că prin experienţa ei să ajute pe celelalte tinere. A plecat Mihaela Adi la Sfântu Gheorghe. Asta este situaţia la ora actuală şi mergem mai departe.
Referitor la Melania, ea a ajuns la Sfântu Gheorghe să joace acolo. Momentan nu s-a plătit nimic pentru ea, însă grila va trebui plătită. Deşi antrenorii spun că va fi transferată la junioare eu nu sunt de azi, de ieri în baschet şi nu cred că pentru junioare duce o sportivă de la Oradea la Sfântu Gheorghe. Normal că o au în viziune pentru Divizia A, iar pentru a transfera o jucătoare de la junioare la Divizia A grila este de 2000 de euro. Atât este specificat de federaţie, nu de Niculescu nu de clubul nostru.

Pentru CSM U Oradea urmează un stagiu de pregătire în Ungaria la Nyreghaza şi Debrecen, unde va susţine patru meciuri amicale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!