Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Adversar din Spania pentru Sepsi SIC în preliminariile Euroligii

Adversar din Spania pentru Sepsi SIC în preliminariile Euroligii

Sepsi SIC va fi nevoită să dispute un tur preliminar pentru a intra în grupele din Euroliga feminină. Spar Citylift Girona din Spania este adversarul trupei românești în cursa pentru accederea în sezonul regulat al competiției.

Prima manșă va avea loc în România iar returul se va disputa pe terenul formației spaniole, datele de disputare fiind deocamdată necunoscute. 

Sepsi este nevoită să joace preliminarii datorită faptului că 18 echipe s-au înscris pentru a evolua în Euroligă, iar la startul grupelor se vor alinia 16. Celălalt duel din calificări este Aluinvent DVTK (Ungaria) - Izmit Beledyespor (Turcia). Clubul din Covasna a anunțat ca FIBA a ales aceste împerecheri datorită poziționării geografice a cluburilor.

Următoarele echipe sunt deja calificate în grupele din Euroligă: UMMC Ekaterinburg, Dynamo Kursk și BC Nadezhda (Rusia), Fenerbahce și Galatasaray  (Turcia), Lyon ASVEL, Basket Landes și Tango Bourges Basket (Franta), Sopron Basket (Ungaria), Arka Gdynia (Polonia), CB Avenida (Spania), ZVVZ USK Praga (Cehia), Famila Basket Schio (Italia) și TTT Riga (Letonia).

Astfel, formația pregătită de Zoran Mikes are parte de o misiune foarte dificilă în încercarea de a se alătura acestor echipa. Spar Girona se afla pe locul doi în Spania la momentul întreruperii campionatului, cu un bilanț de 18 victorii și 4 înfrângeri. În sezonul 2018-2019 a fost desemnată campioana Spaniei și are la activ numeroase participări în cupele europene.

Dacă nu va câștiga turul preliminar din Euroleague Women, Sepsi SIC va evolua în EuroCup Women. Tragerile la sorți pentru grupele celor două competiții vor avea loc în 17 august la Munchen și se vor desfășura prin videoconferință.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!