Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Agronomia București a câștigat partida cu CSM Alexandria

Agronomia București a câștigat partida cu CSM Alexandria

Agronomia București a câștigat partida de Cupa României în fața lui CSM Alexandria, cu scorul de 58-49, într-o partidă desfășurată astăzi, 3 noiembrie, în sala LPS din Satu Mare.

Echipa din capitală s-a instalat la conducere încă de la startul meciului, dar Alexandria a echilibrat jocul și avea să câștige primul act la diferență minimă, 14-13. Agronomia a preluat din nou frâiele jocului, după ce a câștigat sfertul secund la o diferență de 9 lungimi, pentru a intra la cabine cu scorul de 32-24. În sfertul trei Agranomia a început cu un run de 9-0 și astfel se ajungea la cea mai mare diferență din meci. Aelxandria a mai recuperat din deficit și scorul ajungea la 45-32 după trei sferturi. Alexandria nu a cedat și a revenit la o singură posesie pe tabelă în startul actului decisiv. Echipa antrenată de Mihai Piperea nu a avut forța să completeze revenirea și Agronomia avea se impunea cu scorul de 58-49.

Anca Șipoș a fost cea mai bună jucătoare a meciului cu 22 de puncte, 19 recuperări și 4 pase decisive. Sonia Vilcinschi a înregistrat 14 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Paloma Cucu a fost principala remarcată de la Alexandria cu 14 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!