Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Agronomia București este ultima echipă calificată la F4-ul Cupei României

Agronomia București este ultima echipă calificată la F4-ul Cupei României

Agronomia București a obținut calificarea la Final Four-ul din Cupa României la feminin, după ce a fost extrasă la tragerea la sorți ce a avut loc astăzi la Federația Română de Baschet.

Cealaltă formație care a participat la această tragere este FCC Baschet Arad, ambele reușind să termine pe locul secund în grupele preliminare din care au făcut parte.

Oficialii arădeni ar fi vrut ca ultima echipă participantă la turneul final să nu fie aleasă printr-o extragere norocoasă, ci într-un meci de baraj pe teren. Aradul a făcut un demers în acest sens la FRB, care a fost însă respins.

Astfel, cele patru echipe ce vor juca la F4-ul din Cupă de anul viitor sunt Sepsi SIC, Universitatea Cluj-Napoca, CSM Satu Mare și Agronomia București.

*Foto: captură de ecran Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!