Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Agronomia Bucuresti, lider in Liga 1 feminină de baschet cu patru etape rămase de disputat

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.04.2017

Foto: Alina Cojocaru

Lupta pentru promovarea în Liga Națională de Baschet feminin se întețeste în acest final de sezon competițional. Cinci echipe se mai află în cursa pentru cele două locuri ce vor asigura prezența pe prima scenă a baschetului feminin românesc. Dintre acestea, CS Agronomia Bucuresti este lider autoritar cu sapte victorii si o singura infrangere, când mai sunt patru etape ramase de disputat.

Singura înfrângere a venit în deplasarea de la Timisoara, când SCM s-a impus cu scorul de 65-59. Returul dintre aceste combatante este programat lunea viitoare de la ora 14:30, la Sala Agronomia din Bucuresti, acolo unde Monika Brosovszky va evolua pentru bănătence. Actualmente, Agronomia este singura formație calificată matematic în Final Four-ul turneului de promovare.

Pe locul secund se clasează CSU Alba Iulia cu un record de 6 victorii si 2 înfrângeri, urmată de SCM Timisoara cu 5 victorii si 4 infrangeri, dar cu un joc mai mult disputat. Pozitia a 4-a revine fetelor pregătite de Dan Militaru, care asemenea Agronomiei, a suferit o singură înfrângere, chiar împotriva liderului Ligii 1. Ultima formație cu sanse la Final Four este Universitatea CSM Oradea, însă sansele sunt minime luând în considerare bilantul de doar două victorii si sase înfrângeri.

Cu toate că regulamentul prevede doar două formatii ce vor promova în prima ligă, lupta pentru clasament este importantă având în vedere că în fiecare an s-au numărat echipe din LNBF ce au ales să se retragă din campionat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!