Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Al 18-lea duel direct între Târgoviște și Alexandria

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
27.10.2013

CSM Târgoviște și CS Teleorman Alexandria se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Națională de baschet feminin. Partida va avea loc la Târgoviște, luni (28.10), începând cu ora 18:00.

Meciul de luni seară este cel de-al 18 duel dintre cele două combatante din anul 2006 până în prezent. În 17 întâlniri, dâmbovițencele s-au impus de 15 ori, singurele succese ale teleormânencele au venit în sezonul 2007-2008, atunci când actuala vicecampioană a României a avut mari probleme financiare, evolulând în LNBF cu jucătoare foarte tinere. Ultimul duel direct dintre Târgoviște și Alexandria s-a petrecut pe 27 martie, 2013. În acel meci, CSM Târgoviște s-a impus fără mari probleme cu scorul 79-55.

În urma acestor statistici, echipa antrenată de Dan Fleșeriu pornește ca favorită, dar vom vedea dacă Teleorman Alexandria va avea puterea să învingă de data aceasta și să rămână neînvinsă în actualul sezon din LNBF.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!