Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Al 26-lea meci Mureș - Cluj

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.11.2012

BC Mureș și U Mobitelco Cluj se vor confrunta pentru a 26-a oară de la promovarea formației din Târgu-Mureș în primul eșalon baschetbalistic al României.

Scorul general al acestui duel este de 15-10 în favoarea clujenilor. În sezonul regulat avantajul lui U Mobitelco este de 9-5.

În playoff cele două formații s-au duelat în două serii. Una s-a încheiat cu 3-2, iar cealalată cu 3-1, ambele în favoarea formației de pe Someș.

În fine, s-a consemnat o dublă confruntare în Cupa României, acolo unde câștig de cauză a avut BC Mureș, formație ce a învins în ambele confruntări.

De notat că în sezonul regulat al precedentei ediții de campionat BC Mureș a învins de două ori. Totuși, U Mobitelco s-a revanșat în playoff, când a câștigat cu 3-1.

Din cele 12 partide desfășurate la Târgu-Mureș, opt au fost adjudecate de mureșeni. În Meciul 4 al seriei de playoff din sezonul anterior U Mobitelco a întrerupt o serie de șase eșecuri consecutive suferite în Junglă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!