Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Al 4-lea duel stagional între CST BC Alexandria și Olimpia CSU Brașov

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.02.2015

LNBF

Etapa 26

Sâmbătă, 28 februarie - Ora 18:00

Sala Sporturilor Alexandria

17-8 Fișa meciului 14-11

Pentru CST BC Alexandria și Olimpia CSU Brașov sezonul regulat al ediției 2014-2015 din Liga Națională de Baschet Feminin se va termina cu un meci direct la Alexandria, sâmbătă, începând cu ora 18:00. Dacă pentru gazdele din Alexandria nu se mai poate întâmpla nimic din punct de vedere a situației finale din clasament, pentru Olimpia acest meci este foarte important, având nevoie de victorie. 

Echipa pregătită de Mădălin Piperea va termina sezonul regulat pe poziția a 5-a, având acum un bilanț de 17 victorii și 8 înfrângeri. De cealaltă parte însă, fetele lui Dan Calancea ocupă în prezent locul 7, având 14 meciuri câștigate și 11 pierdute, fiind la egalitate de puncte cu Phoenix Galați, echipa de pe locul 8. Gălățencele au un meci relativ ușor pe teren propriu în compania celor de la CSU Oradea, iar dacă gruparea de sub Tâmpa va pierde la Alexandria, atunci va termina sezonul regulat pe ultima poziție de play-off, fiind nevoită să dea piept în sferturi cu puternica Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. 

Olimpicele au în actuala stagiune un bilanț pozitiv în fața celor din județul Teleorman. Prima dată cele două echipe s-au duelat într-o dublă manșă în optimile de finală ale Cupei României. Brașovul și-a adjudecat partida tur cu 71-69, în timp ce Alexandria s-a impus în retur cu 66-55, calificându-se astfel mai departe. Ulterior, în campionat, echipa din Brașov a câștigat pe teren propriu cu 89-76. De-a lungul timpului, cele două combatante s-au întâlnit de 11 ori, 8 dintre meciuri fiind câștigate de Alexandria, iar 3 le-au revenit brașovencelor. 

În acest meci se vor întâlni două dintre cele mai bune recuperatoare din campionatul feminin. Carla Bartee de la Brașov are o medie de 14.0 recuperări pe meci, în timp ce Morgan Stroman de la Alexandria se laudă cu 10.2 mingi recuperate pe meci. 

Meciul va fi arbitrat de o brigdată formată din Alin Faur și Alexandru Ivan, iar comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Marius Udrică.

*Foto: Facebook Olimpia CSU Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!