Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Al 5-lea double-double stagional pentru Chastity Reed

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
06.04.2014

CSU Alba Iulia s-a calificat în semifinala Ligii Naționale de baschet feminin după succesul de la Satu Mare, scor final 86-50.

Americanca Chastity Reed a avut o evoluție bună în tricoul alb-albastru, reușind cel de-al 5-lea double-double din actualul sezon. Aceasta a evoluat 28:20 minute pe parchetul sălii LPS din Satu Mare, timp în care a strâns 16 puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive cu o minge pierdută. A avut 8/13 la aruncările de două puncte (62%), 0/1 la cele de trei puncte și 0/2 la libere pentru un total de 20 unități în dreptul eficienței.

În actualul sezon al LNBF, Reed a acumulat medii pe meci de 13.1 puncte, 6.3 recuperări, 3.3 assisturi și 15.9 la eficiență.

În semifinalele campionatului, CSU Alba Iulia va întâlni vicecampioana României, CSM Târgoviște. Ardelencele vor avea avantajul terenului propriu în confruntarea ce se dispută după sistemul “cel mai bun din trei jocuri”.

Foto: Sorin Stanciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!