Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alba Iulia primește vizita sătmărencelor în primul tur al play-off-ului

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
01.04.2014

Meciul 1 Play-off LNBF

Sala Universității

Miercuri, 2 aprilie

Ora 18:00

Locul 2 Fișa meciului Locul 7

Săptămâna aceasta debutează primul tur din play-off-ului Ligii Naționale de baschet feminin. Într-un joc din sferturile de finală, CSU Alba Iulia dă piept cu CSM Satu Mare, duel ce se dispută după sistemul “cel mai bun din trei jocuri”.

Ocupanta poziției a doua la finalul sezonului regulat se va duela cu locul șapte , într-un meci ce se anunță cu o favorită clară. Echipa antrenată de Miroslav Popov a încheiat prima parte a campionatului cu doar două înfrângeri la activ, ambele în compania campioanei en-titre, ICIM Arad. De partea cealaltă, elevele conduse de proaspătul antrenor, Petru Eleș, au auvt un parcurs relative bun în actualul sezon al LNBF, bifând 13 succese și tot atâtea insuccese.

Legat de întâlnirile directe dintre cele două duelante, sătmărencele conduc disputa cu 13 victorii, față de doar 4 ale adversarei. Cu toate acestea, favorită în acest meci pornește echipa din Alba Iulia, lotul mai valoros și parcursul bun din acest sezon, fiind argumentele echipei din Cetatea Unirii. Ultimul duel direct a avut loc în returul sezonului regulat, atunci când alb-albastrele s-au impus detașat, scor 99-49.

Meciul 1 al primului tur din Liga Națională de baschet feminin dintre CSU Alba Iulia și CSM Sat Mare are loc miercuri, 2 aprilie, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!