Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alba Iulia se impune fără mari probleme în fața Alexandriei

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
30.11.2013

83-60

20-15, 26-17, 25-15, 12-13

9-1 Statistica 8-2

În derby-ul etapei a 10-a din Liga Națională de baschet feminin, s-au întâlnit ocupanta locului 2, CSU Alba Iulia și ocupanta locului 3, CS Teleorman Alexandria. Câștig de cauză a avut formația ardeleană care s-a impuns la capătul celor 40 de minute cu scorul final 83-60.

Chiar dacă înaintea acestui meci toată lumea se aștepta să fie o partidă destul de echilibrată, lucrururile nu au stat întocmai pe parchet. Formaţia din Cetatea Marii Uniri a început partida contra Alexandriei foarte agresiv, având un run de 10-0, toate punctele fiind marcate de Jovana Vukoje. Lucrurile au continuat în aceeași direcție, cu gazdele la cârma jocului. Practic, până la finalul jocului, elevele antreante de Miroslav Popov nu au cedat nicio secundă avantajul luat în debutul meciului. Finalul jocului le-a găsit învingătoare pe ardelence la o diferență destul de mare având în vedere că ambele formații au suferit doar o înfrângere în acest sezon și au arătat o forma foarte bună până acum.

O dată cu acest succes, CSU Alba Iulia acumulează a 9-a victorie din acest sezon, trecând pe prima poziție a clasamentului până mâine. De partea cealaltă, CS Teleorman Alexandria suferă doar al 2-lea insucces în actuala ediție de campionat din LNBF și se pregătește pentru un nou meci tare în companiei echipei din Arad.

Jovana Vukoje a fost principala marcatoare pentru gazde, acumulând 20 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Aceasta a fost secondată de Chastity Reed cu 17 puncte, 9 recuperări, 4 assisturi și Ildiko Nagy, autoare a 9 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă.

Din tabăra oaspetelor s-a remarcat Viorela Rus cu 20 de puncte marcate și 5 recuperări. Ashley Graham a totalizat și ea 9 puncte, 2 recuperări, 3 pase decisive, iar Smith a terminat partida cu 8 puncte, 4 recuperări, 3 assisturi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!