Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Aleksandar Trifunovic: „Sunt încântat de atitudinea băieților la antrenamente”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.09.2022

Aleksandar Trifunovic: „Sunt încântat de atitudinea băieților la antrenamente”

Dinamo București debutează miercuri, 28 septembrie, de la ora 18:00 în Liga Națională de Baschet Masculin. Alb-roșii vor da piept cu CSM Galați în prima etapă din campionatul României.

Cu acest prilej, Aleksandar Trifunovic, noul antrenor al grupării din capitală, a oferit un interviu pentru canalul de YouTube al echipei pe care o pregătește în noul sezon.

„Avem o echipă nouă și este foarte dificil să spun care este cel mai mare atuu al nostru. Pot spune care îmi doresc să fie acesta: unitatea. Trebuie să ne gândim unii la alții în fiecare meci pe care îl jucăm. Este un proces, nu va dura doar una sau două zile să ne unim. Trebuie să lucrăm la asta. Întâi, voi încerca să conving jucătorii să se adapteze unui stil care, în opinia mea, ne va aduce succesul. Până la acest moment am avansat, nu pornim chiar de la zero.

Cred că ne-ar fi trebuit unul sau două meciuri mai dificile în presezon ca să avem o idee mai bună, dar încă nu știu cum vom arăta în meciurile oficiale. Una e ce văd la antrenamente și în jocurile amicale și alta sunt duelurile din cupă și din campionat. Facem tot ce putem, iar eu, ca antrenor, sunt încântat de atitudinea băieților la antrenamente. Din acest punct de vedere, arătăm bine.”, a declarat tehnicianul sârb.

Disputa dintre Dinamo București și CSM Galați va avea loc în Sala Polivalentă Dinamo, cu începere de la ora 18:00 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 2, Prima Sport 2 și FRB TV.

*foto: Facebook/Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!