Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandra Ghiță continuă alături de CSM Târgoviște

Alexandra Ghiță continuă alături de CSM Târgoviște

CSM Târgoviște o păstrează pe Nicoleta Alexandra Ghiță și pentru sezonul 2020-2021, după ce aceasta a semnat prelungirea contractului. Jucătoarea în vârstă de 20 de ani joacă pentru prima echipă de la Târgoviște din 2016, iar în stagiunea precedentă a devenit o piesă de bază pentru Cătălin Tănase.

Astfel, în 22 de partide din Liga Națională în ultimul sezon, Alexandra a strâns 8.6 puncte, 5.3 recuperări și o pasă decisivă pe meci în 26 de minute petrecute în medie pe parchet. Ea a fost titulară în peste 60% din aceste confruntări.

Cea mai bună prestație ofensivă a avut-o în înfrângerea de acasă cu Olimpia CSU Brașov din Grupa Est, atunci când a marcat 22 de puncte, la care a adăugat 7 recuperări și 2 pase decisive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLG Sports (@slgsports) on

Ghiță este o prezență constantă la naționalele de tineret ale României, dar a debutat și la prima reprezentativă tricoloră. La Campionatul European U20 Divizia B din Kosovo din anul 2019, sportiva a jucat în 6 meciuri și a avut medii statistice de 7.2 puncte, 4.2 recuperări și 1.2 assist-uri.

*Foto: FIBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!