Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandra Uiuiu, căpitanul Universității Cluj, a vorbit despre preliminariile EuroCup

Alexandra Uiuiu, căpitanul Universității Cluj, a vorbit despre preliminariile EuroCup

Echipa feminină a Universității Cluj-Napoca se pregătește de revenirea în cupele europene, în această toamnă jucând în preliminariile EuroCup Women. „Studentele” se vor duela cu Eleftheria Moschatou, gruparea care a terminat stagiunea 2022-2023 pe poziția a treia în liga Greciei.

Cu această ocazie, am luat legătura cu Giannis Koukos, antrenorul principal al clujencelor, care ne-a oferit o scurtă declarație înaintea duelului cu formația din țara sa natală:

„Joi avem o întâlnire cu istoria. După mulți, mulți ani numele „U” va fi auzit din nou în Europa. Suntem entuziasmați pentru acest moment. Am lucrat bine în ultimele 30 de zile și sper să fim competitivi în aceste meciuri. Știm că suntem outsideri în aceste partide, însă vom lupta până la capăt pe teren. Suntem modești și pregătiți de joc. Victoria este posibilă. Cine va juca mai bine și va avea puțin noroc o va obține. Ne așteptăm ca o mulțime de fani să vină să ne susțină. Cu siguranță, ne vor ajuta în prestația noastră.”

De asemenea, Alexandra Uiuiu, căpitanul alb-negrelor, ne-a vorbit despre așteptările pe care le are de la echipa sa:

„Când vine vorba de așteptări, cred că sunt mai mult legate de prestația noastră, de atitudinea noastră și de cât de mult ne dorim și ne dăm sufletul pe teren decât față de rezultat. Dacă jocul nostru ne va aduce și calificarea, atunci va fi, bineînțeles, o realizare încă din primul meci al sezonului. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, îmi doresc să reușim să punem în aplicare în timpul meciului ce am făcut la antrenamente și să respectăm tactica și planul de joc. Atmosfera e una bună, e pozitivă, avem energie bună. Ne înțelegem bine atât pe teren, cât și în afara terenului și eu sunt încrezătoare pentru meciul acesta. Să câștige cei mai buni. Sper să decurgă totul foarte bine.”

Nu în ultimul rând, pe site-ul oficial al Universității Cluj-Napoca a apărut o declarație a lui Elisabeth Pavel, jucătoare care s-a alăturat în această vară grupării conduse de Koukos:

„Suntem o echipă puternică și avem puncte forte pe toate cele 5 pozițiile. Avem joc foarte bun atât „de afară” cât si de sub panou. Ne-am pregătit specific pentru echipa pe care urmează să o întâlnim în faza de calificare pentru EuroCup și am avut și câteva meciuri amicale în care am avut ocazia sa ne întărim relațiile de joc. Eu una sunt nerăbdătoare să pășesc pe parchet joi seara și sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare să ne susțină pentru că energia din tribună este un mare ajutor pentru noi, cele din teren.”

Meciul dintre CS U Cluj-Napoca și Eleftheria Moschatou are loc joi, 21 septembrie, de la ora 18:00, în BTarena.

*foto: Instagram – u_cluj_baschet

2 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    uiuiui
    o strigare mai mult maramuresana, dar ce veselie si onoare ar fi sa ajunga echipa asta in grupe. nUmai U!!!

    cu 7 luni în urmă (20.09.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    U
    Ne vedem la meci! Haide U!

    cu 7 luni în urmă (20.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!