Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandria - Alba Iulia, duelul zilei în CR feminin

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.12.2012

Sala Sporturilor Alba Iulia
marți, 11 decembrie
ora 17:00
  Fișa meciului  

Astăzi, marți, 11 decembrie, se dispută cea de-a doua partidă a manșei tur a sferturilor de finală ale Cupei României la baschet feminin. CSB Teleormanul Alexandria va întâlni pe  CSU Alba Iulia.

Chiar dacă programarea inițială presupune ca echipă gazdă formația din județul Teleorman,  meciul va avea loc la Sala Sporturilor din Alba Iulia și va începe la ora 17:00. Partida retur va avea loc miercuri, 12 decembrie, de la ora 12:00 în aceeași sală.

Alba Iulia s-a calificat în această fază a competiie după ce a depășit cu 2-0 la general pe SCM CSȘ Craiova. Echipa antrenată de Thomas Bilek s-a impus cu 58 – 50 în meciul tur, iar returul l-a câștigat cu 59 – 42.

Alexandria a acces în sferturi tot după două succese, cu U Cluj Napoca. În tur, echipa lui Mădălin Piperea a învins cu 80 – 41 în timp ce meciul retur s-a terminat s-a terminat 82 – 35.

Evoluția din faza anterioară a Cupei României este irelevantă pentru a pronostica rezultatele din acest tur. Optimile de finală au avut loc în septembrie, înainte de începerea campionatului național, iar partidele de acum se desfășoară, practic, la finalul turul de campionat.

Din acest punct de vedere merită precizat că Alba Iulia are 9 victorii și 4 înfrângeri în LNBM, iar Alexandria are un bilanț de 8/5. În partida directă, disputată pe 1 decembrie, dintre Alba Iulia s-a impus în Teleorman cu 60 – 54, dominând lupta de sub panou.

Până la ora publicării acestui articol FRBaschet nu a afișat pe site-ul oficial brigada de arbitraj. În schimb este specificat comisarul, Cristian Ungurian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!