Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandria caută la București a zecea victorie consecutivă cu CSM

Costin Marinescu

Costin Marinescu
07.12.2012

Arena de Baschet
sâmbătă, 8 decembrie
ora 16:30
  Fișa meciului  

Unul dintre cele mai echilibrate meciuri din etapa a XIII-a a LNBF este cel dintre CSM București Sportul Studențesc și CSBT Alexandria. Partida va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, la Arena de  Baschet, cu începere de la ora 16:30.

CSM se află pe locul 9 în clasament, cu o linie format din 5 victorii și 7 înfrângeri. Bilanțul Alexandriei în actualul sezon este de 7 victorii și 5 meciuri pierdute și ocupă poziția a 6-a în ierarhie.

Gazdele partidei de sâmbătă vin după o înfrângere, la Sepsi SIC Sf. Gheorghe, scor 91 – 55. Insuccesul din Ardeal a oprit o serie de 4 victorii consecutive ale bucureștencelor.

Alexandria a suferit și ea o înfrângere în runda precedent, 54 – 60, pe propriul teren, cu Alba Iulia.

Din 2006 și până în prezent cele două formații s-au întâlnit de 14 ori, Alexandria câștigând 11 meciuri. Ultimele 9 partide directe au fost adjudecate de echipa din Teleorman, iar pentru ultima victorie a formației din Capitală trebuie să ne întoarcem în timp până pe 15 mai 2008, când s-a impus cu 85 – 64.

Vezi o comparație statistică între CSM Sportul Studențesc și CSB Teleormanul Alexandria!

Până la ora publicării acestui articol Federația a afișat pe site-ul prorpiu doar numele unui arbitru, Ionuț Moraru, și al comisarului, Valerian Ioan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!