Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandria întânlește CSM Satu Mare în etapa cu numărul XXI

Alin Mihai Dobre

Alin Mihai Dobre
31.01.2015

Etapa a XXI-a aduce față în față ocupanta locului 3, CSBT Alexandria, și echipa de pe locul 9 al Ligii Naționale de Baschet Feminin, CS Municipal Satu Mare.

Alexandria trece printr-o formă destul de bună câștigand ultimele 3 meciuri disputate.Ele au trecut  acasă de  Nova Vita (73-46) și CSM Oradea ( scor 90-49), iar în deplasarea de la Alba-Iulia au reușit să se impună după un meci foarte echilbrat cu scorul de 73-71. Astfel, CSBT ocupă poziția a 3-a cu 35 de puncte acumulate.

De cealaltă parte, Satu Mare nu traversează cea mai bună perioadă, pierzând ultimele 4 meciuri din LNBF. Este adevîrat câ adversarii nu au fost tocmai accesibili, sătmărencele întânlind în aceasta perioadă echipe precum ICIM Arad, Danzio Timișoara, CSM Târgoviște și Olimpia Brașov.

Partida dintre Satu Mare și Alexandria este programată astăzi, 31 ianuarie, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor Alexandria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!