Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandria întoare scorul şi se califică în sferturile Cupei României

Dan Oancia

Dan Oancia
24.09.2014

După ce în manșa tur Olimpia Brașov s-a impus cu scorul de 71-69, echipa de la poalele Tâmpei nu a mai putut să țină piept și astăzi evoluției Alexandriei. Gazdele de astăzi, din returul optimilor de finală ale Cupei României, s-au impus cu 66-55 și au obținut mai calificarea mai departe, în sferturi.

BT Alexandria a început cum nu se putea mai bine jocul, fiind 9-1 după primele șase minute ale primului sfert. Până la capătul primelor 10 minute, oaspetele au revenit, ecartul fiind de doar 3 puncte. Totuși, gazdele și-au impus jocul și în sfertul al doilea, pe care l-au câștigat cu 21-17. Alexandria s-a aflat în avantaj înainte de intrarea la cabine cu 7 puncte, 33-26.

Olimpia Brașov nu a reușit să câștige niciun sfert al jocului. Cea mai mică diferență s-a înregistrat în sfertul al treilea, pe care alexandrencele l-au câștigat cu doar un punct. Amfitrioanele nu au lăsat garda jos nici în ultimele 10 minute. Diferența de șapte puncte de la pauză a fost mărită la 11 în final, în urma ultimului sfert, terminat 17-14.

Strotman, de la Alexandria, a reușit un „double-double”, având la capătul celor 40 de minute 16 puncte, 12 recuperări și o pasă decisivă. Chiar dacă și Ashford, de la Brașov, a reușit aceeași performanță, „double-double”, cu 17 puncte, 10 recuperări și trei pase decisive, nu a fost destul petnru ca echipa din Brașov să obțină calificarea.  Și Miteva, de la gazde, și-a trecut în cont un „double-double”, cu 15 puncte, 11 recuperări și o pasă decisivă.

Ceea ce a fost una dintre cele mai strânse partide din optimile de finală, s-a terminat în favoarea Alexandriei,  care a beneficiat și de aportul terenului propriu în retur, reușind să se califice în sferturile de finală ale Cupei României.

*Foto: olimpiabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!