Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandria porneşte favorită împotriva Braşovului

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
18.01.2014

LNBF, Etapa XIV

Sâmbată, 18 ianuarie, ora 18

Sala Sporturilor Alexandria 

10-3 Fişa meciului 7-6

 

În această seară de la ora 18 în Sala Sporturilor din Alexandria se întâlnesc două echipe care sunt pe poziţii de play-off în acest moment. Gazdele de la CST BC Alexandria ocupă poziţia a patra a clasamentului, în timp ce oaspetele de la Olimpia CSU Braşov se situează pe treapta a şaptea.

Vizitatoarele au un moral bun după ce au reuşit un meci retur de excepţie împotriva celor de la CSM Târgovişte în Cupa României, pierzând greu, la două puncte cu una din forţele campionatului. Rămâne de văzut dacă Nataşa Bucevac va reuşi să repete jocul bun, componenta Braşovului trecându-şi în palmares un double-double cu 20 de puncte şi 13 recuperări. De asemenea jucătoarele antrenate de Dan Calancea au reuşit până acum să adune 4 victorii din 6 partide disputate în deplasare.

De partea cealaltă CST BC Alexandria este o echipă redutabilă pe teren propriu. Elevele lui Madalin Piperea au fost învinse o singură dată acasă, de Univ. Goldiş ICIM Arad. Remarcăm revenirea la echipă a Shanitei Arnold, componentă şi în sezonul trecut a formaţiei din Teleorman, semn că performanţele reuşite în turul campionatului se doresc cel puţin repetate dacă nu şi depăşite în retur.

Partida va fi arbitrată de cuplul Valentin Negrea - Alexandru Ivan, supervizaţi de Svetlana Dragusin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!