Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandria trebuie să învingă pe Sepsi pentru a rămâne în cursă pentru semifinale

Noémi Csiki

Noémi Csiki
05.04.2014

Sferturi de finală, meciul 2 
Play-off LNBF

duminică, 6 aprilie
ora 19:00

Sala sporturilor Alexandria

1 Fișa meciului

Al doilea meci din seria Sepsi-Alexandria, contând pentru sferturile de finală ale LNBF, va avea loc duminică, de la ora 19:00, la Alexandria.

Pentru a mai spera la o calificare în turul al doilea al playoffului, gazdele sunt nevoite să învingă, după ce covăsnencele s-au impus în primul meci cu scorul 83-54. Având în vedere evoluțiile recente ale celor două formații, echipa din Sfântu Gheorghe pornește, și de această dată, din poziția de favorită, chiar dacă teleormănencele beneficiază de avantajul terenului propriu.

În acest sezon, acesta va fi cel de-al cincilea duel dintre cele două echipe, dacă includem și pe cel din semifinala Cupei României, iar în cazul în care Sepsi se va impune, va fi și ultimul. Dintre acestea, Alexandria a câștigat prima întâlnire, la începului sezonului, dar Sepsi nu a avut probleme în a se impune cu ușurință în celelalte. 

Pentru a oficia acest meci, au fost delegați arbitrii Sefer Bedir și Valentin Negrea, alături de comisarul FRB Alina Moanță.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!