Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexandria trece cu ușurință de Nova Vita

Noémi Csiki

Noémi Csiki
19.10.2013

 

Liga Națională
Etapa 3

35-90
(7-31, 15-19, 2-19, 11-21) 

 
 0-3 Statistica  3-0 

Prima partida din cadrul etapei a treia a LNBF s-a desfășurat la Tîrgu Mureș, între Nova Vita și BC Alexandria.

Așa cum era de așteptat, echipa oaspete s-a impus fără probleme. După un prim sfert în forță, la sfârșitul căruia avea deja un avantaj de 24 de puncte, Alexandria a rotit întreg lotul aflat la dispoziție, astfel, toate cele 11 jucătoare trecute pe foaia de joc au petrecut cel puțin 10 minute în teren.

În sferturile 2 și 4, Alexandria a odihnit mai mult titularele. În sfertul al treilea, mureșencele au reușit să marcheze un singur coș. La contraperformanța echipei gazdă a contribuit și faptul că gazdele au jucat fără Andrea Vincze, cea mai eficientă jucătoare a lor în media primelor două etape. Jucătoarea din Ungaria nu și-a revenit încă după accidentarea suferită la Craiova. Din păcate, nici meciul cu Alexandria nu a fost lipsit de accidentări: în ultimul minut al partidei, Alexandra Vlaicu a suferit o căzătură în urma căreia a fost nevoie de intervenția echipei medicale.

Partida s-a terminat cu scorul 35-90. La Alexandria, s-au remarcat Alina Chivu (16 puncte, 3 recuperări, 4 intercepții), Kelsey Partick (11 puncte, 9 recuperări, 4 intercepții) și Tricia Principe (10 puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive). La Nova Vita, Souljah Evans a realizat un double-double, cu 11 puncte, 16 recuperări și 22 de puncte de eficiență, ceea ce constituie un record stagional pentru ea, la toate cele trei categorii.

În urma acestui meci, Nova Vita are trei înfrângeri, iar BC Alexandria, trei victorii. În etapa următoare, Nova Vita se va deplasa la Satu Mare, iar BC Alexandria va juca acasă cu echipa din Craiova.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Marius
    Ti-ai pregatit tricoul cu drapelul si cu Avram Iancu?Ca s-ar putea sa vin la Alexandria...

    cu 10 ani în urmă (20.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!