Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alexia Adams: "Îmi doresc să câștig Cupa României"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.09.2011

Alexia Adams (25 ani, fundaș), originară din Marietta, statul Georgia, absolventă a universității Albany State, noua achiziție a formației CSM Sportul Studențesc București, a vorbit pentru cititorii TotalBaschet după victoria, scor 92-56, repurtată asupra Universității Cluj-Napoca, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României la baschet feminin - ediția 2011/12.

Ați câștigat la o diferență uriașă meciul tur al confruntării cu U Cluj-Napoca. Consideri calificarea asigurată la turneul final al cupei?

Sunt mai mult decât sigură de calificarea la turneul Final Four. Am muncit serios în fiecare zi. Deși nu ne cunoaștem suficient de bine, atunci când 'luminile se aprind' facem totul pentru a obține victoria.

Ești mulțumită cu echipa pentru care ai semnat?

Sunt mulțumită de echipa cu care am semnat. Antrenorul, președintele și managerul mi-au oferit șansa de a juca baschet și nu îi voi dezamăgi.

Cum te simți în România?

România e mult diferită de Statele Unite ale Americii. Nu pot să mă plâng că ar exista probleme. Doar câteodată, când eu și colega mea de echipă și cameră, Gaati (n.r. Werema) când încercăm, să prindem un taxi (râde).

Luând în considerare rivalele din campionat, care sunt obiectivele personale în acest sezon?

Să conduc pe CSM spre câșigarea cupei. Îmi propun să muncesc din plin, atât în teren cât și în afara lui, pentru a obține acest rezultat alături de colegele mele. De asemenea, îmi doresc să am o medie de cel puțin 4 intercepții pe meci.

Ce obiectiv își propune CSM Sportul Studențesc în sezonul 2011/12?

Obiectivul echipei este să crească în valoare și în acest moment să ne pregătim pentru startul campionatului. Suntem conștienți că trebuie să luptăm!

1 comentariu la aceasta stire:
  • Mycarats :

    Nice work
    Way to work hard!!! I'm so proud of you!!!
    Catherine

    cu 12 ani în urmă (28.09.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!