Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alina Chivu, 27 de puncte în mai puțin de 26 de minute în cel mai dezechilibrat meci din primul tur al CRF

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.09.2018

CSM Târgoviște a obținut cea mai clară victorie în prima manșă din primul tur al Cupei României la baschet feminin. Dâmbovițencele au trecut acasă de CSM Târgu Mureș cu 94-47 și sunt ca și calificate în faza următoare. Alina Chivu a fost coșghetera partidei cu 27 de puncte, urmată de Ancuța Stoenescu și Kata Meszaros cu câte 16.

Alina Chivu a intrat în primul 5 al dâmbovițencelor și a înscris mai multe puncte decât minutele petrecute pe parchet. A jucat 25:40 minute și a încheiat partida cu 27 de puncte. A înscris cu 7 din 9 șuturi din semicerc și a încheiat cu 4 din 5 la triple. A transformat o liberă din 5. Și-a mai trecut în cont 2 recuperări, un assist și o minge pierdută, pentru +22 indice al eficienței. Cu ea în teren CSM Târgoviște a avut +41 față de adversare. Chivu a fost la un punct de cea mai bună prestație a sa în cupă, reușind acum 4 sezoane 28 de puncte pentru CSBT Alexandria.

Ancuța Stoenescu a fost a doua marcatoare a gazdelor, cu 16 puncte. Căpitanul celor de la CSM a fost în formula de start și a petrecut 25:04 minute pe parchet. A avut 3/4 la șuturile de la semidistanță, 1/4 de afară și 7/7 la linia de fault. A mai contribuit cu 2 recuperări, 5 pase decisive și 2 intercepții, pentru +19 eficiență.

Tunde Kilin a debutat pentru noua sa echipă cu un procentaj perfect la aruncările de afară, 3 din 3. Fundașul a intrat de pe bancă și a înscris 13 puncte în aproape 19 minute. A mai avut 2/3 la șuturile din semicerc și 0/1 de la linia de fault. A oferit 5 pase decisive colegelor și a reușit 2 intercepții, pentru +17 eficiență.

Decana de vârstă, Larisa Toma, a jucat 16:22 minute, fiind și ea în 5-ul de start al gazdelor. Pivotul a contribuit cu 11 puncte (4/5 de la semidistanță și 3/4 de la libere), 4 recuperări, 1 pasă decisivă și o intercepție, pentru +15 în dreptul eficienței.

Kata Meszaros a fost cea mai bună marcatoare de la oaspete, cu 16 puncte în 33:22 minute. A fost jucătoarea cu cele mai multe minute pentru mureșence. A marcat 7 din 18 aruncări de două puncte și 2/4 de la linia de fault. A mai avut 3 recuperări și 2 intercepții, cu +5 eficiență.

Angel Robinson a încheiat partida cu 12 puncte în 28:36 minute (4/10 din semicerc, 0/1 de la distanță și 4/4 de la linia de fault). A mai avut 5 recuperări, 3 pase decisive, 3 turnovers și 1 intercepție, pentru +11 eficiență.

Returul dintre CSM Târgu Mureș și CSM Târgoviște se dispută sâmbătă, de la ora 17.

*foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!