Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alina Crăciun a fost diagonosticată cu ruptură de ligamente încrucişate

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.10.2011

Componenta echipei ICIM Arad, dar şi a lotului naţional al României care a participat la Campionatul European U18 feminin de la Oradea, Alina Crăciun, a fost diagnosticată cu ruptură de ligamente încrucişate. Sportiva originară din Galaţi s-a accidentat luni la unul dintre antrenamentele formaţiei campioane en-titre a României după ce o colegă a lovit-o involuntar în genunchi. Crăciun a suferit o entorsă, iar după sosirea rezultatelor RMN se pare că pivotul în vârstă de 18 ani avea ligamentele rupte de mai multă vreme.

Total Baschet a luat legătura cu sportiva pentru a afla mai multe amănunte.

Luni la antrenamentul de seară s-a întâmplat. Executam un exerciţiu cu echipa şi am fost lovită involuntar de o colegă în genunchi. Am fost la doctor care m-a diagnosticată cu o entorsă şi mi-a spus că s-ar putea să fie probleme la menisc, însă după ce au venit rezultatele RMN-ului mi s-a comunicat că am ligamentele încrucişate rupte. Se pare că ligamentul era rupt de mult, iar eu am jucat aşa cu el chiar dacă eu nu am simţit nicio dată durere. Practic aveam ligamentele rupte şi acum am făcut o entorsă.

Întrebată ce decizie a luat, fosta jucătoare a Olimpiei Bucureşti ne-a declarat că îşi va întări musculatura şi va evolua în continuare.

Pot să îmi întăresc mai bine mulsculatura şi să joc aşa până se termină sezonul, iar după aceea să mă operez. Normal, am ales să îmi întăresc musculatura şi să joc până la finalul campionatului, iar apoi să mă recuperez. Dacă nu o să pot şi o să mă doară mă voi opera.

Alina Crăciun a scăpat de suspendarea promisă de cei de la Olimpia Bucureşti doar după ce oficialii arădeni au ajuns la o înţelegere cu conducerea bucureşteană, achiziţionând-o până la urmă pe sportiva născut în anul 1993.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!