Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alina Crăciun: "Este adevărat, am primit oferte din partea echipelor din Braşov şi Târgu Mureş"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.07.2011

Originară din Galaţi, Alina Crăciun a ajuns la CS Olimpia Bucureşti în toamna anului 2009, atunci când a şi debutat în Divizia A feminină de baschet. Sportiva în vârstă de 18 ani a petrecut doi ani la Olimpia Bucureşti, iar în acest moment pare tentată să părăsească gruparea din Șoseaua Iancului.

Mai citiţi şi:

Gabriela Cursaru spre Nova Vita Târgu Mureş?
Costantin Dumitrache: "Există posibilitatea ca Olimpia Bucureşti să se retragă din Divizia A"

Sezonul precedent Crăciun a evoluat în 23 de partide, petrecând meci de meci aproximativ 23 de minute pe parchet, timp în care a înregistrat medii de 5.5 puncte şi 4.5 recuperări. Contactată de Total Baschet, sportiva ce măsoară 1.94m confirmă interesul formaţiilor din Braşov şi Târgu Mureş, însă se va decide doar la finalul Europeanului de la Oradea.

Am mai multe oferte, deocamdată nu m-am hotărât. După Europene voi ştii 100% unde voi evolua sezonul următor. Este adevărat, am primit oferte de la BC Galactica Braşov şi CS Nova Vita Târgu Mureş.

Întrebată despre Campionatul European U20, Crăciun este de părere că echipa trebuia să aibă altă atitudine, trebuia să fie "mai unită".

Părerea mea este că trebuia să avem altă atitudine în sensul că trebuia să fim mult mai unite, să cooperăm mai mult cu antrenorul, să ne concentrăm mai mult pe ce ne spunea el şi cam atât. Nu au fost probleme interne, adică ca din această cauză să retrogradăm. Suntem o echipă destul de unită, de mulţi ani împreună şi nu cred că au fost asemenea probleme.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!