Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alina Podar: „Ne dorim să jucăm două meciuri în două zile”

Alina Podar: „Ne dorim să jucăm două meciuri în două zile”

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe continuă cursa de apărare a trofeului Cupei României, primul pas fiind în semifinala de sâmbătă, 26 februarie, cu CSM Alexandria din cadrul Final Four-ului organizat în Sepsi Arena.

Alina Podar a vorbit în exclusivitate pentru Baschet.ro înaintea confruntării din această seară cu CSM Alexandria. Sportiva se așteaptă la meciuri disputate în ediția aceasta a Cupei României:

„Mă bucur că, atât eu, cât și colegele mele suntem în postura de a concura pentru câștigarea Cupei României. Cred că vor fi niște meciuri destul de disputate în acest Final Four și mă bucur că avem șansa să jucăm pe teren propriu, în fața fanilor noștri.”

Obiectivul covăsnencelor este clar, după cum declară Podar:

„Ne dorim să jucăm două meciuri în două zile. Faptul că săptămâna trecută a fost una mai încărcată pentru noi, cred că a fost în beneficiul nostru. Suntem pregătite fizic și psihic să rezistăm oricărui obstacol pe care l-am putea întâlni în Final Four.”

„Suntem o echipă unită și muncitoare”

Jucătoarea în vârstă de 23 de ani își dorește ca toți cei prezenți în sală să se bucure de acest meci cu Alexandria, formație despre care a vorbit pe scurt:

„Mă aștept la un meci frumos în primul rând, de care să ne bucurăm cu toții. Alexandria este o echipă luptătoare și mă aștept să avem parte de mult contact, iar faptul că vom avea fanii alături nu poate decât să fie un plus pentru noi, deoarece ne face plăcere să-i avem în tribune, aproape de noi.”

Alina a vorbit despre colectivul de la Sepsi și cum se simte în rotația multiplei campioane:

„Suntem o echipă unită și muncitoare. Cred că fiecare dintre noi ne-am înțeles rolurile pe care le avem și fiecare își dorește succesul celeilalte. Mă simt foarte bine și încrezătoare în forța grupului.”

Deși are în spate mai multe sezoane active în LNBF sau Cupa României, Podar nu și-a trecut încă în palmares vreun trofeu la senioare, în baschetul 5x5:

„Mă bucur că ai specificat asta. Da, îmi doresc ca această perioadă să se încheie în acest weekend. I’m ready!”

„Nu consider că avem presiune”

Am întrebat-o pe jucătoarea lui Sepsi-SIC dacă există o anumită presiune pe echipă, mai ales că turneul se joacă la Sfântu Gheorghe:

„Nu consider că avem presiune. Fiecare știm ce avem de făcut și ne dorim să câștigăm, atât pentru noi, cât și pentru fani și oraș. Avem cei mai implicați fani din baschetul feminin și nu numai. Toată lumea știe că nu este ușor să joci în Sepsi Arena ca echipă vizitatoare. Așa că, îi așteptăm la sală în număr cât mai mare să ne susțină și să se bucure de baschet împreună cu noi!”

Podar rămâne cu picioarele pe pământ și nu se gândește încă la ridicarea trofeului, dar știe cum o să sărbătorească dacă Sepsi câștigă și ediția din acest an a Cupei României:

„Până să ridicăm cupa, avem două meciuri de câștigat. Dacă acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil am să mă bucur alături de întreaga echipă și de oamenii dragi mie.”

Sepsi-SIC și CSM Alexandria se întâlnesc în această seară (26.02) de la ora 19.45, duelul fiind transmis pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!