Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alte trei tinere românce vor juca la Olimpia Brașov în sezonul viitor

Alte trei tinere românce vor juca la Olimpia Brașov în sezonul viitor

Olimpia CSU Brașov a anunțat alte trei jucătoare care vor face parte din lotul echipei pentru sezonul 2020-2021 din baschetul feminin românesc. Ioana David (15 ani), Ruxandra Pașca (16 ani) și Maria Florea (18 ani) vor îmbrăca echipamentul alb-albastru în viitoarea stagiune.

Ioana David a debutat pentru Brașov în Liga Națională într-un meci cu Sepsi SIC din sezonul trecut, iar primul coș a venit pe terenul celor de la FCC Baschet Arad, în ultima partidă înainte de încheierea campionatului. Este componentă a lotului național al României de U16 și este o prezență constantă la turneele de baschet 3x3.

Ruxandra Pașca a debutat de asemenea în LNBF în aceeași partidă de pe terenul formației arădene iar Olimpia va continua să se bazeze pe ea și în stagiunea ce va începe în această toamnă. Ruxandra a participat anul trecut la patru turnee de 3x3. Atât David, cât și Pașca au făcut parte din lotul echipei CSU Brașov care a câștigat titlul național la categoria U15 în 2019.

Maria Florea (foto) face trecerea către Brașov de la CSȘ1 Constanța și a absolvit liceul anul acesta, unde a fost șefă de promoție, se arată în prezentarea acesteia de pe pagina clubului. Jucătoarea a evoluat la nivel de senioare pentru Phoenix Știința Constanța, formație la care a strâns 7 partide în LNBF în sezonul trecut cu o medie de 5:18 minute petrecute pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!