Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Amanda Thompson: „Trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a câștiga campionatul”

Paul Olar

Paul Olar
28.03.2016

O singură victorie desparte gruparea ACS Sepsi SIC de titlul de campioană a României. Trupa din județul Covasna a profitat de avantajul terenului propriu și a învins în ambele dispute pe CSU Alba Iulia.

Seria se mută acum în Orașul Unirii, iar elevele lui Zoran Mikes sunt hotărâte să își îndeplinească obiectivul. Amanda Thompson avertizează însă că ultimul act nu s-a încheiat, prefațând întâlnirea într-un interviu acordat site-ului nostru.

Amanda, cum ai descrie primele două confruntări ale finale?

Primele două meciuri din finală au fost foarte competitive. Ne-am pregătit pentru orice scenariu posibil, așa că am abordat partida serios, la fel cum facem de fiecare dată. Eram deja obișnuite cu stilul de joc practicat de către Alba Iulia, deoarece ne-am întâlnit de multe ori în actualul sezon. Totuși, în finală se poate întâmpla orice.

Pornește Sepsi din postura de favorită la adjudecarea campionatului?

Nu mă pot pronunța în legătură cu acest lucru, dar știu că noi trebuie să facem tot ce ne stă în putință ca să câștigăm campionatul.

Te întorci ca adversară la Alba Iulia, într-un duel atât de important…

Nu aș spun că este o revedere emoționantă. Chiar și așa, va fi un meci atractiv. Acum patru ani nu mi-aș fi imaginat că voi disputa finala împotriva echipei din Alba Iulia, dar asta este frumusețea vieții. Nu știi niciodată unde vei ajunge. Lași doar lucrurile să vină la tine și încerci să scoți ce e mai bun.

Cum ai descrie sezonul curent?

Acest sezon a fost totul pentru mine. Am trecut peste numeroase obstacole și sunt recunoscătoare că am ocazia să fiu campioană. Sunt norocoasă că sunt înconjurată de coechipiere grozave, antrenor fenomenal și un staff pe măsură. Am muncit permanent și acum culegem roadele.
*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!