Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Amber Jones, cea mai bună marcatoare de la Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
23.03.2015

 

Phoenix a condus duminică seara timp de 25 de minute pe CSM Târgovişte în meciul 2 din play-off-ul LNBF, dar absenţele Gabrielei Cursaru şi Beatrice Alaiba, la care s-au adăugat accidentarea gravă a lui Ivory James şi lipsa de experienţă, dar nu a putut furniza surpriza. Campioana en-titre s-a impus, scor final 91-76.

Din tabăra gălăţeană s-a remarcat Amber Jones, cu 21 de puncte, 5 recuperări, 11 pase decisive, o minge pierdută, o intercepţie, cu un indice de eficienţă 26. Amber a evoluat 38, 24 minute în care a reuşit procentajele: 46,7 % (7/15) la aruncări de 2 p, 50% (2/4) respectiv (1/2) la cele de 3 p şi la cele de la linia de fault. Coechipiera sa Andra Ionescu, şi-a trecut la statistică 11 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive, o minge pierdută şi 11 unităţi ca indice de eficienţă, iar ca procentaje: 57,1 (4/7) la aruncări de 2 p şi 100 % (3/3) la aruncări de la linia de fault.

*foto: Sonia Baciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!