Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Amber Jones, de neoprit în meciul cu CSU Oradea

Paul Olar

Paul Olar
09.12.2014

Universitatea Cluj-Napoca și-a luat rămas bun de la anul 2014 printr-o victorie remarcabilă. Formația pregătită de Mihai Coldea a învins luni seara pe Universitatea CSM Oradea cu scorul de 87-75. Duelul a avut loc la Sala Sporturilor “Horia Demian”, contând pentru etapa cu numărul XV.

Cu Amber Jones în zi de grație, clujencele au inaugurat perfect actul întâi, câștigat cu 21-16. Oradea s-a ținut aproape până în sfertul decisiv, când americanca amintită și-a condus colegele spre victorie.

Fundașul a încheiat confruntarea cu 29 de puncte. Jones a avut 4/6 din interiorul semicercului, 4/6 de la mare distanță, respectiv 9/13 de la nivelul liniei de pedeapsă. În plus, sportiva de peste ocean a contabilizat 10 recuperări (7 defensive), 5 pase decisive și o intercepție.

Totuși, Amber a pierdut posesia balonului de 9 ori, însă acest lucru nu a împiedicat-o să stabilească un indice de 28 la eficiență. Astfel, conducătoarea de joc a reprezentat principala gură de foc a lui “U”, grupare ce a repurtat trei succese în actuala stagiune.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!