Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AMICAL. Slovacia spulberă România în cel de al doilea meci: 79-40

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.05.2011

Naţionala de senioare a României a pierdut şi cel de al doilea meci disputat la Nitra, în compania reprezentativei similare a Slovaciei, după ce ieri a suferit o înfrângere la 8 puncte diferenţă, 65-73. Vineri însă, selecţionata antrenată de Stacey Nolan a fost învinsă fără drept de apel de Slovacele care au înscris aproape dublul punctelor noastre, scor 40-79.

Prima repriză a decurs în limitele normalului, la finalul primelor zece minute gazdele aveau 6 puncte avans, 16-10, pentru ca la sfârşitul sfertului secund tabela să indice scorul de 42-29 în favoarea Slovaciei. Repriza a doua s-a dovedit a fi extrem de modestă, Ciocan&co izbutind să înscrie doar 11 puncte, încasând 37. În sferturile 1, 3 şi 4, România a înscris doar 21 de puncte, aproape cât a punctat în actul doi.

Conform frbaschet.ro, jocul româncelor a fost presărat cu multe greşeli şi cu un procentaj slab la aruncările de două puncte. De asemenea, FRB punctează faptul că a fost un joc în care jucătoarele reprezentativei noastre au cedat fizic şi psihic, iar arbitrajul a permis un joc extrem de dur al gazdelor.

Principalele marcatoare au fost Elisabeth Pavel, 11 puncte, Florina Diaconu, 7 puncte, Cristina Ciocan, Alexandra Uiuiu şi Anita Meszaros câte 4 puncte.

Foto: sportarad.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • pesekattila :

    alo, arad?
    unde sunt aradeni, care l-au facut mare antrenor pe nolan?

    cu 12 ani în urmă (22.05.2011) Raspunde
  • King Dragon :

    calificare?
    Cam slabe sanse de calificare. Dar se stia de multisor acest lucru.
    Ma bucur sa revad aici cativa oameni de calitate.

    Totusi, hai Romania.

    cu 12 ani în urmă (23.05.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!