Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Amra Mehmedic: ”Mă gândesc la derby-ul cu Arad”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.01.2011

Jucătoarea bosniacă Amra Mehmedic a declarat că s-a acomodat la Satu Mare și că nu are emoții înaintea meciului de miercuri, de la București, cu Olimpia. Baschetbalista a fost transferată de gruparea ardeleană înaintea returului.

Mehmedic a spus că a fost surprinsă de ceea ce a văzut în Satu Mare. ”N-am apucat încă să mă plimb prea mult prin oraș ,dar ce am văzut până acum mi-a plăcut. Mâncarea românească e foarte bună, iar oamenii m-au primit minunat”, a punctat noua achiziție a ardelenilor.

Referitor la meciul de miercuri, din Capitală, jucătoarea bosniacă nu are emoții. ”Mă gândesc la meciul de la București, cu Olimpia și, apoi, de joi, la derby-ul cu ICIM Arad”, a completat Amra Mehmedic la emisiunea ”Săptămâna sportivă” de la Nord Vest TV

Potrivit ediției online a cotidianului Gazeta de Nord Vest, bosniaca a mai povestit și cum baschetul a ajutat-o să treacă mai ușor peste perioada în care războiul din zona fostei Iugoslavii i-a afectat țara. ”Țin minte că aveam două clădiri apropiate, în zona în care locuiam, și între ele era un copac mai ferit. Am așezat un coș de baschet acolo și-n perioadele mai liniștite, în care nu se trăgea în zonă, noi jucam baschet”, și-a amintit Amra Mehmedic.

sursa foto: csmsatumare.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!