Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ana Cuatu și Roxana Bejan au reușit câte un double-double

Alin Mihai Dobre

Alin Mihai Dobre
12.12.2014

SCM U Craiova a câștigat cu scorul de 70-65 partida diputată în deplasare în compania lui Rapid București.Oaspetele au început mai bine, intrând la cabine cu un avantaj de 9 puncte, scor 38-29.Chiar dacă au câștigat ultimele 2 sferturi, elevele lui Dan Militaru nu au putut întoarce rezultatul de la pauză și astfel Rapid a înregistrat încă o înfrângere. Cu aceast succes,  craiovencele acumulează 17 puncte și egalează CSM Oradea.

Roxana Bejan şi Ana Cuatu au fost printre remarcatele partidei, reuşind fiecare câte un double-double.Ana Cuatu, jucătoare ce a evoluat toate cele 40 de minute ale meciului, a reuşit 14 puncte, 13 recuperări (dintre care 10 defensive), precum şi 4 pase decisive. Cu 18 puncte, dar şi cu 15 recuperări în peste 37 de minute petrecute pe parchet, Roxana Bejan a reuşit al 2-lea double-double din returul LNBF, după cel de la Târgu-Mureş. Natalia Burlakova cu 12 puncte şi Mariana Constantin cu 9 puncte au fost următoarele marcatoare ale Rapidului,

Partida cu SCM U Craiova a fost ultima pentru giuleştence în anul 2014.

foto: zerofotbal.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!