Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ana Cuatu: „Sperăm ca frumosul public din Alba Iulia să vizioneze un meci interesant”

Eduard Popa

Eduard Popa
15.11.2014

CSU Alba Iulia va întâlni sâmbătă, de la ora 18:00, echipa Rapid București în Sala Sporturilor din Alba Iulia, în etapa a XI a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Rapidul se confruntă cu un început de sezon slab, cu o singură victorie în primele 10 etape, dar și cu un număr destul de mare de jucătoare indisponibile. În acest sens i-am cerut opinia uneia dintre cele mai constante jucătoare, Ana Maria Cuatu, despre meciul care va urma:

„Va fi un meci foarte greu. Chiar dacă am fi fost în formula completă tot ar fi fost un meci greu. În acest moment ne lipsesc cinci jucătoare, deci nu consider că este necesar să mai precizez cum va fi meciul, în aceste condiții. Însă bineînțeles că vom lupta și vom da tot ce putem și sperăm ca frumosul public din Alba Iulia să vizioneze un meci interesant.”

Ana Cuatu a fost una dintre cele mai constante jucătoare ale Rapidului în acest sezon, având, în 29 de minute pe meci, medii de 10,4 puncte, 4,9 recuperări, 1,9 pase decisive și 1,4 intercepții per partidă, fiind cel mai bun sezon din cariera jucătoarei de 22 de ani.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!