Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Anamaria Ciotir a semnat cu Univ. Goldiș ICIM Arad

Silviu Isailă

Silviu Isailă
20.08.2017

Univ. Goldiș ICIM arad a realizat un nou transfer pentru sezonul competițional 2017/2018. Așadar, Anamaria Ciotir va îmbrăca tricoul ICIM-ului în noul sezon.

Născută pe 8 august 1996, Ciotir măsoară 183 cm și evoluează pe postul de pivot. În sezonul precedent a evoluat pentru Politehnica Iași. Aceasta s-a format la CSȘ Botoșani.

În sezonul precedent, Anamaria Ciotir a evoluat în 19 partide în Liga Națională, având medii statistice de 7.9 puncte, 3.6 recuperări, 0.7 pase decisive și 5 în dreptul eficienței. În cele două confruntări din Cupa României, românca a strâns 18.5 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă și un indice de 12 la eficiență.

Cea mai mai performană izbutită în sezonul precedent a fost în fața Univ. Goldiș ICIM Arad, atunci când Anamaria Ciotir a reușit 19 puncte, 8 recuperări și un indice de 16 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii