Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Anca Șipoș a reușit un double-double contra lui Sepsi, echipa cu care câștiga titlul sezonul trecut

Anca Șipoș a reușit un double-double contra lui Sepsi, echipa cu care câștiga titlul sezonul trecut

Agronomia București a pierdut cu 54-82 pe terenul campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în ultima etapă a turului din grupa Est a LNBF. Anca Șipoș a fost coșghetera vizitatoarelor cu 15 puncte, bifând al 4-lea double-double în această ediție de campionat contra echipei de la care a venit în vară. Jordan Hawkins și Marquita Daniels au debutat în Liga Națională în partida din etapa a 7-a.

Anca Șipoș a fost jucătoarea Agronomiei care a petrecut cel mai mult timp pe teren împotriva campioanei, 36:58 minute. Extrema a reușit al 4-lea său double-double în această ediție de campionat împotriva echipei cu care câștiga titlul și cupa în stagiunea precedentă. A încheiat cu 15 puncte (6/16 din semicerc și 1/6 de afară) și 15 recuperări (5 ofensive/10 defensive), dar și 10 turnovers. A mai avut o pasă decisivă și 6 intercepții, cu +12 eficiență. Coșghetera Agronomiei a fost la al 4-lea double-double în șase partide de campionat, având medii de 16,2 puncte, 11,2 recuperări, 2,3 pase decisive, 6,2 turnovers, 5,3 intercepții și 15 eficiență în 35:48 minute.

Sonia Vilcinschi a mai fost în double-digits pentru bucureștence, cu 10 puncte în 18:07 minute (3/5 la șuturile din semicerc, 1/4 de afară și 1/2 la libere). A mai avut 2 recuperări defensive, 3 turnovers și 2 intercepții, cu +5 eficiență. Extrema a jucat în cele șase meciuri de campionat ale Agronomiei și are medii de 11,3 puncte, 3,5 recuperări, 1,3 assist-uri, 3,3 turnovers, 1,5 intercepții și 6,3 eficiență în 25:37 minute.

Jordan Hawkins s-a alăturat Agronomiei în pauza de naționale și a debutat pentru formația din capitală în meciul de la Sepsi Arena. Pivotul a încheiat primul său joc din campionatul românesc cu 9 puncte și 7 recuperări (2/5) în 35:54 minute. A avut 4/7 la șuturile din semicerc și 1/8 la libere, plus 1 assist, 3 turnovers și o intercepție, pentru +5 eficiență.

Marquita Daniels a debutat în Liga Națională, după ce primul său joc la Agronomia a fost cel din cupă, de la Târgu Mureș. În runda a 7-a din grupa Est, fundașul a jucat 18:47 minute, ieșind cu 5 faulturi. A avut 6 puncte (1/4 din semicerc, 1/2 de afară, 1/2 la libere), 2 recuperări, 3 assist-uri și 5 turnovers, cu +1 eficiență.

Agronomia București a încheiat turul grupei Est pe poziția a 5-a cu 8 puncte, după 2 victorii și 4 înfrângeri. Bucureștencele sunt la patru puncte de liderul Sepsi. Pentru formația din capitală urmează duminică, de la ora 14:00, duelul cu concitadina Rapid, pe terenul feroviarelor.

*foto: Miska Brigitta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!