Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Anca Șipoș, cea mai bună prestație stagională în LNBF

Anca Șipoș, cea mai bună prestație stagională în LNBF

CS Agronomia București a bifat al patrulea succes în Liga Națională de Baschet Feminin, prin meciul câștigat vineri (04.02) cu 77 la 60 împotriva Rapidului în cadrul etapei a 18-a.

Anca Șipoș a petrecut toate cele 40 de minute pe parchet în această întâlnire și a totalizat 23 de puncte și 12 recuperări, alături de 6 assist-uri și 2 intercepții. Sportiva a terminat cu un indice al eficienței de 31 de unități și 17 la +/-.

Aceasta a terminat cu 9/21 din acțiune, procentajul din interiorul arcului de cerc (44%) fiind puțin mai bun decât cel de la distanță (42%). Cinci aruncări precise de trei puncte a avut Șipoș.

Cifrele din duelul cu Rapid i-au adus al șaselea double-double din acest sezon al Ligii Naționale, stabilind în același timp un nou record al punctelor marcate.

Sportiva în vârstă de 36 de ani a punctat în fiecare sfert al partidei din etapa a 18-a cu Rapid București, cea mai eficientă fiind în primul parțial, când a avut 7 puncte în dreptul numelui său.

Șipoș este la a 14-a partidă cu cel puțin 10 puncte înscrise la final, într-o singură dispută terminând cu doar 5 puncte, chiar împotriva Rapidului, în turul campionatului.

În 15 apariții în LNBF, sportiva are medii de 16.1 puncte, 8.5 recuperări, 3.1 intercepții și 2.2 pase decisive în puțin peste 37 de minute petrecute în medie pe parchet.

*foto: arhivă Facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!