Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuța Stoenescu - 7 aruncări reușite de trei puncte

Andrei Enache

Andrei Enache
15.01.2011

Ancuta Stoenescu nu se dezminte și arată de ce este liderul echipei BCM Bega Danzio. Chiar dacă a suferit o accidentare cu două zile înainte de partida cu ICIM Arad, jucătoarea de pe Bega a ținut să fie în teren și a reușit un meci mare. A marcat 27 de puncte împotriva ardelencelor, de departe cea mai buna marcatoare a meciului și a trimis mingea în cos de 7 ori din cele 15 încercări de la distanta. Stoenescu a mai punctat prin 2 recuperari si un assist.

Astfel Ancuța Stoenescu le egalează pe Florina Diaconu și Florentina Ardeleanu la această categorie, toate trei au înscris, într-o partidă, de 7 ori de după semi-cercul de 6.75.

Ancuta Stoenescu – BCM Bega Danzio
Cat pot, eu dau totul pe teren. E meseria mea si o fac cu placere. Ma bucur ca pot sa imi ajut colegele si imi pare rau ca nu am castigat azi.
Am aratat in primele trei sferturi ca putem. Din pacate in sfertul patru au cazut bateriile, nu stiu ce s-a intamplat. Am facut un joc bun dupa parerea mea si am aratat cu putem totusi. Eu cred ca diferenta nu a fost cea de pe tabela si s-a vazut asta si in teren. A fost o diferenta si de lot, aradencele sunt mai experimentate. Nu a fost o problema de atitudine. Noi jucam fiecare meci la capacitate maxima.

Stoenescu a riscat cu ICIM-ul, după cum spune antrenorul său, Dan Ionescu.

Dan Ionescu – antrenor BCM Bega Danzio
Ancuta Stoenescu a facut o entorsa acum doua zile. Ea a jucat accidentata azi. Eu am vrut sa o menajez, ea a vrut sa joace si nu pot decat sa o felicit pentru lucrul acesta, desi pot sa spun ca am riscat cu ea in vederea meciurilor care urmeaza.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!