Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuţa Stoenescu a început refacerea

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
03.02.2011

Veşti bune pentru fanii echipei BCM Bega Danzio Timişoara. Cea mai titrată jucătoare din lot, Ancuţa Stoenescu îşi revine încet dar sigur după accidentarea suferită la gleznă. După 6 zile de pauză totală, baschetbalista a început să facă mişcare la sala de forţă. Stoenescu şi-a dat jos orteza de la picior şi încearcă acum să îşi recapete mobilitatea la glezna stângă.

Antrenorul Dan Ionescu speră ca jucătoarea sa fie pe teren pe 12 februarie, când Timişoara primeşte pe teren propriu vizita echipei BC Alexandria.

Ancuţa este acum la recuperare, la sala de forţă. Se simte bine şi sperăm ca de săptămâna viitoare să reia antrenamentele colective. Noi sperăm să joace la meciul cu Alexandria pentru că este un meci greu, iar fără ea ar fi şi mai greu. E mai greu să înlocuim o jucătoare de talia ei, însă prin jocul echipei celelalte fete o pot înlocui într-o oarecare măsură. Le avem pe Raluca Alecu, Andra Haas, chiar şi la Miruna Benţe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!