Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuța Stoenescu a marcat 24 de puncte în victoria cu Olimpia Brașov, toate de la mare distanță

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.04.2014

Ancuța Stoenescu, baschetbalista grupării CSM Târgoviște, a avut o zi de excepție din afara semicercului în victoria echipei sale, scor 79-64, împotriva celor de la Olimpia Brașov, meci din cadrul play-off-ului, faza sferturilor de finală. 

Sportiva pregătită de Dan Fleșeriu a petrecut aproape 30 de minute pe parchet, timp în care a marcat 24 de puncte, interesant fiind faptul că toate au fost înscrise de la mare distanță. Astfel, Ancuța a terminat partida cu un procentaj de 67% de la 3 puncte cu 8 reușite din 12 încercări. În urma acestor 8 coșuri marcate de după linia de 6.75 metri, Stoenescu a egalat recordul de reușite de la mare distanță într-un singur meci stabilit de Samantha Prahalis de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Mai jos puteți vizualiza graficul aruncărilor lui Ancuța Stoenescu (sursă: frbaschet.ro):

Sursă: frbaschet.ro

Totodată, românca a aruncat de 3 ori și din interiorul semicercului, însă nu a reușit să puncteze. Ancuța a mai contribuit la succesul echipei sale și cu 4 recuperări și o minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 20 de unități, aceasta fiind a doua cea mai bună cifră din actuala stagiune pentru jucătoare.  

Până în prezent, în actuala stagiune, Ancuța Stoenescu a bifat 24 de prezențe pentru Târgoviște, timp în care a acumulat medii de 8.2 puncte, 2.3 recuperări, 1.3 pase decisive, 1.0 intercepții, 1.1 mingi pierdute și 7.8 în dreptul eficienței, totul în 21:46 minute jucate în medie pe meci. 

De asemenea, din punct de vedere al procentajelor, aceasta a acumulat 45.5% (20/44) de la 2 puncte, 40.5% (47/116) de la 3 puncte, fiind a 5-a din LNBF la acest capitol, respectiv 88.2% (15/17) de la linia de fault. 

*Foto: Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!