Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuța Stoenescu: “Meciul de mâine va fi pe viață și pe moarte”

Marius Petri

Marius Petri
06.05.2014

CSM Târgoviște conduce cu 2-1 în ultimul act al Ligii Naționale de Baschet Feminin după succesul înregistrat în această seară contra adversarelor de la ICIM Arad, scor 77-75. După un meci plin de suspans, în care câștigătoarea a fost decisă la ultima fază a unei reprize de prelungiri, fetele lui Dan Fleșeriu au ocazia de a închide conturile cu formația din Vestul țării în partida de mâine.

Ancuța Stoenescu, jucătoare care a bifat aproape 9 minute în partida de astăzi, a oferit o scurtă declarație cititorilor TotalBaschet:

„Pot să spun că a fost un meci norocos pentru ambele echipe, care din fericire s-a terminat bine pentru noi. Cu siguranță că meciul de mâine va fi unul pe viață și pe moarte.”

În cazul unui eșec mâine, partida decisivă se va disputa pe terenul celor de la Arad. Nici acest scenariu nu pare înfricoșător pentru baschetbalista de 1.75m, care amintește de succesul din primul meci al finalei: “Nu cred că ar fi un dezavantaj pentru noi dacă vom disputa jocul decisiv la Arad pentru că am arătat că putem câștiga și la ele acasă.”

Meciul 4 al finalei campionatului se va disputa mâine începând cu ora 20:15 în Sala Sporturilor din Târgoviște și va fi transmis în direct de postul DigiSport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!