Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuţa Stoenescu: "Mergem la Alexandria să câştigăm, nu să pierdem la mai puţin de 16 puncte"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.03.2011

BCM Danzio are două şanse mari sâmbătă să ajungă în semifinale şi încă una apoi, marţi. Timişorencele dau piept cu BC Alexandria, pe terenul formaţiei din Teleorman şi cu o victorie sunt sigure de locul în primele patru. Trupa lui Dan Ionescu îşi permite chiar şi o înfrângere sâmbătă seara, dar nu la mai mult de 16 puncte, diferenţa la care s-a impus în tur pe teren propriu (68-52). Alb-violetele mai au o ultimă şansă apoi şi marţi, în ultima etapă, când joacă acasă cu ultima clasată, Olimpia Bucureşti.

Principala marcatoare a timişorencelor, Ancuţa Stoenescu nu ia în calcul decât victoria în partida de sâmbătă. Un rezultat pozitiv ar duce echipa de pe Bega spre cea mai bună performanţă de la revenirea în Divizia A, în urmă cu doi ani.

Avem avantajul victoriei din tur, dar noi ne gândim la victorie. Asta ar trebui să ne motiveze şi mai mult pentru că noi vrem să câştigăm, nu ne gândim să pierdem la mai puţin de 16 puncte. Ne ducem acolo să câştigăm. Se poate spune că ne dăm testul de maturitate ca şi echipă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!