Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuța Stoenescu: „Ne dorim o victorie frumoasă”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
19.03.2014

CSM Târgoviște se deplasează miercuri, 19 martie, la Timișoara, pentru duelul cu Danzio din localitate, într-un meci din cadrul ultimei etape din sezonul regulat al LNBF. Startul partidei se va da la ora 15:00. Ancuța Stoenescu, una dintre componetele lotului CSM Târgoviște, a vorbit pentru TotalBaschet despre duelul pe care echipa sa îl va disputa în Sala Sporturilor „Constantin Jude”.

„Fiind și ultima etapă a campionatului regulat ne dorim să terminăm cu o victorie frumoasă, care pentru noi ar fi și un ultim test înainte de Final Four-ul Cupei României. Având în vedere problemele pe care le-am avut la început, pot spune că sunt mulțumită de rezultatele echipei, chiar dacă se putea și mai bine. Până la play-off mai avem Cupa României, le luăm toate pas cu pas”, a explicat baschetbalista.

În disputa tur, CSM Târgoviște s-a impus în fața timișorencelor cu scorul de 84-38. Anca Stoenescu a terminat acel meci cu un total de 9 puncte marcate, 5 recuperări, o pasă decisivă și un indice la eficiență de 12, totul în cele 27 de minute petrecute pe teren.

*Foto: Facebook CSM Targoviste Fan Page

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!