Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ancuța Stoenescu: „Pentru noi meciul cu Sepsi va fi foarte greu, însă nu imposibil”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.11.2018

CSM Târgoviște primește astăzi, de la ora 16:30, vizita campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. În tur alb-verzile s-au impus cu 101-69 și pornesc ca favorite și la duelul de pe terenul dâmbovițencelor. Ancuța Stoenescu, căpitanul CSM-ului, a prefațat partida în cadrul unei conferințe de presă.

„Pentru noi meciul va fi foarte greu, însă nu imposibil. În sport mingea este rotundă și niciodată nu se știe ce se poate întâmpla, mai ales în baschet un rezultat de +20 se poate răsturna într-un minut, să zic așa, și pentru noi, și pentru ele. Eu îmi doresc să facem un meci bun în primul rând pentru noi, pentru a căpăta încredere în noi și, nu în ultimul rând, pentru a încerca să aducem din nou suporterii la sală, care o dată o umpleau”, a declarat Ancuța Stoenescu.

CSM Târgoviște are un bilanț de 2 victorii și 3 înfrângeri în turul primei faze a campionatului, în timp ce ACS Sepsi SIC s-a impus în toate cele 5 partide disputate până acum în LNBF.

Căpitanul de la CSM Târgoviște a marcat 29 de puncte în meciul tur cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Ancuța Stoenescu a înscris 27 și 26 de puncte în ultimele două partide ale dâmbovițencelor și este cea mai bună marcatoare a primei grupe valorice din LNBF.

Fundașul care va face 39 de ani în prima zi din ianuarie a înscris 109 puncte în cele 5 meciuri pe care le-a jucat în grupa A. Ancuța Stoenescu are o medie de 21,8 puncte pe meci în 35:11 minute. Mai are 4,2 recuperări/partidă, 3,2 pase decisive, 2,6 mingi pierdute și 1,4 intercepții pentru +16,2 eficiență medie. Următoarea marcatoare din această grupă valorică este Kristina Higgins, de la ACS Sepsi SIC, cu 90 de puncte.

*foto: Sport Pictures Brasov

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Stiim ca acest meci este important pentru voi,dar si pentru fosta ta echipa.Deci va fi o lupta pe care va adjudeca cu siguranta SEPSI SIC cu 15 puncte !!

    cu 5 ani în urmă (10.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!